Papagáj-bemutatók az Egyesült Királyságban

2017 egy újabb nagyszerű év volt a papagájkiállítások számára – akkor még sehol nem volt a koronavírus. Az év legnagyobb show-ja természetesen a Think Parrots volt június 11-én, vasárnap. Mi ismét szponzoráltuk az eseményt a munkahelyemmel. Az eseményen három mesterkurzus és mini workshopok voltak. A madárellátó cégek közül sokan jelen voltak (bár magyarral csak a vendégek között lehetett találkozni), így sok minden beszerezhető volt a tollas barátok számára. Ez a szokásos helyszínen, a Kempton Park versenypályán történt.

Az év egyik első eseménye a South West Bird Show január 29-én, vasárnap. Ha madarakat tartasz, itt aztán mindent megtalálsz, amit csak akarsz vagy amire szükséged lehet. A Newark Bird Show április 9-én vasárnap és november 5-én vasárnap zajlott le. Mindenféle méretű madár eladó volt, tehát itt papagájt is vehettek az érdeklődők, és persze volt itt is minden, ami csak lehet. Sokan voltak a kifejezetten papagájok számára készült termékeket forgalmazó cégek, a tenyésztői termékekre specializálódva. Ez a Newark and Nottinghamshire Showgroundon került megrendezésre.

A Madártani Egyesület 2017-ben két bemutatót is tartott. Az elsőt február 19-én vasárnap, a másodikat november 12-én vasárnap. Ismét sok madárgondozói termék volt megvásárolható, tehát egy jó nagy börzéről beszélhetünk. A Papagájtársaság a szokásos három bemutatót tartott az év folyamán, július 2-án, vasárnap zajlott a nyári kiállítás, október 8-án, vasárnap a nemzeti kiállítás, december 3-án, vasárnap pedig a Help Bird (Segítség a madaraknak). Mindegyik a Stafford Showgroundon került megrendezésre.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s