Karácsonyi ajándék

A család részeként, és egész életen át tartó társként érdemes a papagájodnak is kedveskedni az ünnepi időszakban. Itt van néhány karácsonyi tipp, amire érdemes odafigyelni madártartóként.

Sokan fogtok karácsonyfákat és díszeket elhelyezni a lakásban és a papagáj környezetében is, karácsonyi képeslapokat és csodálatos fényes lámpákat kitenni. Ezek mind meglehetősen csábítóak a papagáj számára, hogy rágcsálja és rombolja őket, ezért ügyelj arra, hogy lehetőség szerint többféle ünnepi témájú játékod és díszed is legyen, amelyekkel pótolni tudod, amiket a papagájod tönkretett.

A vaskos, valódi karácsonyfa az igazi karácsonyfa! Azon kívül ez biztonságosabb, rághatóbb alternatíva, mint a műfa. Sok papagáj szereti a zajos játékokat. A nagyobb papagájok számára a harangok kellemes hangot adnak, ráadásul alakjuk miatt szinte lehetetlen eltávolítaniuk az alkatrészeket belőlük, ezért ideális szórakozás.

Mindannyian rengeteg finomság csábításának engedünk az ünnepi időszakban, sokszor többnek is, mint kellene, de miért ne rontanánk el ebben az időszakban a papagájokat is egy kicsit? A gyümölcscsészék rendkívül népszerűek a legtöbb papagáj között, ezek különféle ízekkel és opcionális faetető platformmal rendelkeznek.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s